Bultonline.se, hur började det?

Ägaren till Industripartner i Emmaboda AB, Fredrik Dahllöf, hade en längre tid haft idén att börja med försäljning av fästelement, men hade inte helt klart för sig i vilken form försäljningen skulle ske på bästa sätt.

Under 2020 började sonen Joakim att involvera sig mer och mer i företaget och idén om skruvar och muttrar blev återigen på tapeten. Då Joakim redan hade erfarenhet av hemsidor så föll sig försäljningskanalen naturligt, det skulle bli en nätbutik!

Det var redan från början bestämt att kunderna skulle kunna beställa alla produkterna styckevis, från minsta lilla skruv, men att priserna ändå skulle vara bland marknadens absolut bästa.

Senior och junior Dahllöf skred till verket – research och planering genomfördes, nätbutiken designades, skruvar, muttrar och andra järnvaror köptes in och i januari 2021 lanserades bultonline.se på nätet!

Sedan lanseringen har sortimentet utökats kontinuerligt och omfattar nu mycket mer än bara sexkantskruvar och muttrar. Det största sortimentet av tumdimensioner (UNC) för styckvis försäljning hittar du på bultonline.se, rostfri skruv – sexkant likväl som insex – likaså, bland mycket annat. För att inte tala om de populäraste produkterna – sortimenten, som finns i storlekar för alla behov.

Och, du, det har bara börjat – välkommen in!

Fredrik Dahllöf

Delägare [email protected]


Joakim Dahllöf

Delägare joa[email protected]